Hoofdmenu

The Comeback Kids

De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Hulp nodig?
Telefoon: 0164-201205

Hoofdcontent

Opleiding tot sportleider

Onze sportcoaches zijn bepalend voor het succes van “The Comeback Kids”. Dat blijkt uit alle ervaringen die wij de laatste jaren hebben opgedaan. Onze sportcoaches zijn coaches die zich niet bezighouden met het winnen van wedstrijden, maar vooral oog hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van hun sporters. Want uiteindelijk valt in die ontwikkeling de meeste winst te behalen.

Omdat de sportcoaches zo belangrijk zijn voor het succesvol implementeren van onze programma’s, leiden wij zelf de sportcoaches op die het programma uitvoeren.

De Maatschappelijke Sportcoaches zijn verantwoordelijk (of medeverantwoordelijk) voor het opzetten en uitvoeren van sporttrainingen voor onze deelnemers. Ze hebben vooral oog voor fysieke barrières en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Wedstrijden winnen is van ondergeschikt belang. De juiste omstandigheden creëren voor de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers.

Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren van de vaste werkwijze van “The Comeback Kids”. Denk hierbij aan het invullen van de monitor. Dit is een online tool waarmee coaches de ontwikkeling van hun deelnemers in kaart brengen voor zichzelf, de deelnemer en andere stakeholders.